Om mig

Jag heter Anna-Maria och jag älskar att blogga och vlogga. Sen 2009 har jag bloggat aktivt, men jag hade också en dagbok på Lunarstorm sedan 2001, så jag har varit med ett tag. Dessvärre går just dem inläggen inte att få tag på som jag skrev på Lunarstorm, men alla gamla blogginlägg hittar du på gamla bloggen.

Dock så var väl tanken med den här sidan att jag skulle skriva om mig. Vem är då jag? Jag är en bekväm person som lätt kan bli besatt av saker och ting. Att blogga (och videoblogga) är en av dem. Det andra är Grand Danois – Världens näst största hundras, och en dröm jag har haft sedan 1997, och som jag fortfarande kämpar för. Jag bloggar om Grand Danois på Antons blogg, även kallad för ”Efterlängtade Anton”.

Jag är utbildad samhällsvetare från BTH (Blekinge Tekniska Högskola), och efter ca 5 års studier (inkl. ett flertal kurser på andra lärosäten) så har jag äntligen min examen. Jag har sedan december 2014 praktiserat på Funkibator som är en del av Nätverket SIP och sen i juni 2015 är jag anställd på 25% i distanskursen till årets slut. På resterande 25% har jag också fortsatt praktik. I januari 2016 blev jag äntligen halvtidsanställd! Resten är jag sjukpensionär på och det är skönt! Jag stormtrivs i alla fall, vilket jag bloggar ofta om under taggen Nätverket SIP och Funkibator.

I bloggen kan du i alla fall läsa om det mesta som snurrar runt i mitt huvud, och jag hoppas att du gillar det jag skriver. Jag bloggar främst för mig själv, och att blogga/dela med mig på det här sättet är som en slags terapi för min del. Ett del av resultatet är också att du som läsare ska bli nyfiken på hur andra människor upplever saker och ting, och jag vill lära mig av dig.

Om jag kommer på något mer att skriva om mig själv, så kommer jag att uppdatera sidan, men allra bäst lär du känna mig genom att läsa min blogg samt kommentera och ge feedback.