Prylar

Här listar jag prylar jag planerar att köpa in när det äntligen är dags att skaffa Grand Danois!

Kuranda hundsäng

Efter många om och men så har jag bestämt mig för att Anton ska ha en Kuranda Hundsäng att sova i. Som jag skrivit tidigare i ett blogginlägg så ska han ha ett flertal stycken så att han ligga bekvämt i alla rum i lägenheten.

Bild på Kuranda hundsäng, grön. Bilden är en länk.

Jag har även fler blogginlägg där jag skriver om den här hundsängen. Här och Här kan du läsa mer.

VGW bälte och sele

Eftersom jag spenderat många år nu och lära mig mer om hundar så har jag lärt mig mycket om hundträningsmetoder, foder och annat. I detta ingår varför man ska undvika halsband och istället använda sig utav en sele. Den bästa på marknaden är VGWBälte och det finns många fördelar med att använda sig utav en sådan sele. Du kan läsa mer här.

En tigrerad Grand Danois valp har en VGWBälte beginner sele på sig. Bilden är en länk.

Eftersom Anton är en Grand Danois så kommer jag behöva införskaffa mig ett flertal selen under det första året då han växer mycket, men det här märket av sele erbjuder även en så kallad ”beginner” sele som är till för valpar av snabbväxande raser.

Jag kommer också införskaffa mig en s.k. Human Pro bälte som hör till VGWBälte selen. Det är ett bälte som man spänner runt magen för att hålla armarna mer fria.

Bild på VGWBälte selen i tre olika färger, rött, svart och blått. Bilden är en länk.

När Anton är vuxen eller snarare att han har vuxit färdigt så pass mycket att jag kan gå över till en VGWBälte extension sele så kommer jag göra det.