Ett till inspirerande exempel på hur man filmar en Grand Danois valp

När jag skaffar Anton, vilket jag hoppas blir senare det här året så tänker jag ju dokumentera så mycket jag bara kan av hans liv, och jag vill göra det snyggt. Häromveckan så hittade jag en till video på YouTube som ger ett bra exempel på hur snyggt jag vill dokumentera Antons första tid. Som hans första dag hemma efter att jag har hämtat han hos uppfödaren. Titta och njut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s