Massa nya #autoawesomemovies tillagda på min YouTube kanal!

Ja, för alla ”få men två” personer som verkar bry sig om vad jag gör på min YouTube kanal (ni vet vilka ni är och stort tack), så har jag nu återigen laddat upp en del videoklipp som Google+ hjälpt mig att göra på olika sätt. Istället för att spamma mina sociala nätverk, så lade jag till alla direkt i en playlist där de hör hemma och nedanför kan ni se alla videoklipp i denna playlisten som för närvarande heter ”Music, no speech and #autoawesome movies”.

Egentligen så ska spellistan börja med det senaste uppladdade klippet, vilket är ”Älskade katt” som är nummer 4 i listan, men funkar inte det så kan ni ju se alla om ni vill, eller spola framåt.

Och glöm inte att prenumerera på min YouTube kanal!

Publicerat av

Anna-Maria

Galen i Grand Danois, Malmöbo med sambon Henrik och katten Maja. Jag vill bli programmerare. Crazy about Great Danes, lives in Malmö with my domestic partner Henrik and my cat Maja. I wanna be a programmer.

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s