Bloggen byter namn – men inget förändras!

Jag har idag gjort en ny header för bloggen, och även bytt namn på den för att förtydliga syftet med den här bloggen. Den handlar om Grand Danois, och jag vill att den ska bli lättare att hitta på Internet i fortsättningen.

Planen med den här bloggen (som för närvarande inte uppdateras så ofta) är ju att jag ska blogga om Grand Danois, men även om saker runt omkring med stort fokus på positiva träningsmetoder, råutfodring/barf samt skriva om min längtan efter Anton och hur jag förbereder på bästa sätt inför hans ankomst inom en snar framtid. Min personliga blogg ”I huvudet på en Grand Danois galning” som inte alls (egentligen) handlar om rasen, hamnar högre upp på Google när man söker efter termer såsom ”Grand Danois blogg”, vilket är den mest sökta termen för folk som kommer till den här bloggen. Det är inte syftet, och därför byter jag namn på den, utan att innehållet i sig förändras något.

Jag vill gärna skriva oftare om rasen, men det är svårt att hinna ibland men förhoppningsvis blir det fler stadiga uppdateringar från och med nu, då jag inte är på Lernia längre på heltid, utan bara på 50%. Vill du att jag ska skriva om något särskilt, så ställ jättegärna frågor genom kommentarsfunktionen eller på kontaktsidan.

Jag tar också gärna emot tips om bra, informativa videoklipp och artiklar från andra bloggar eller studier som gäller rasen, eller som kan vara fördelaktigt för rasens välbefinnande.

Nedanför kan du se den nya headern jag har gjort för bloggen.

Antons blogg har fått en till header - med ett nytt namn.
Antons blogg har fått en till header – med ett nytt namn.

Publicerat av

Anna-Maria

Galen i Grand Danois, Malmöbo med sambon Henrik och katten Maja. Jag vill bli programmerare. Crazy about Great Danes, lives in Malmö with my domestic partner Henrik and my cat Maja. I wanna be a programmer.

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s