Sista blogginlägget för ”Anna-Maria Funderar…”

Och ifall ni inte har märkt det, så är adressen till den här bloggen inte blogg.ameriksson.se längre, utan det är en simpel blogspot adress. Orsaken till det är att jag tänkte börja om min blogg på nytt, och den skall återgå till att heta ”I huvudet på en Grand Danois galning”.

Jag har hållit på o tjafsat med min blogg sen januari 2009. Jag har varit på WordPress alldeles för många gånger och klantat till det rejält. Sen har jag flyttat på mig, testat både Tumblr och Blogger i omgångar och allt har i stort sett bara handlat om att blogga och tjafs, strul samt gnäll om kommentarer och besöktstatistik.

Jag lämnar nu allt det där bakom mig, och jag kommer fortsätta blogga, på samma domän – blogg.ameriksson.se, fast på WordPress. Ja, ni läste rätt – men ni som har läst min blogg den senaste tiden är ju lite medvetna om detta, så det borde inte vara så chockerande.

Jag har råd med detta nu, för Binero har en sommarkampanj där man som kund utan webbhotell får köpa det till halva priset om man uppgraderar. Efter att jag fyllde år i Maj, så fick jag lite pengar som jag hållit väldigt hårt i, och det har resulterat i att jag faktiskt kan unna mig lite saker igen, såsom kläder och prylar, men även bloggande.

Jag har suttit och lekt av mig varje dag i över en månads tid, för att se till att när jag återgår till WP, så ska jag inte göra om samma misstag som jag gjort tidigare. Nu ska jag tänka på SEO, jag ska ha mer bilder på bloggen och jag ska göra det bättre.

Jag lämnar allt tjafs bakom mig, och låter det istället finnas på den här bloggen ifall någon har lust att läsa allt skit jag skrivit under åren med sura miner och allt mellan himmel och jord.

Jag lovade dock Henrik att aldrig mer återgå till WP, efter allt strul jag har haft med allt, men jag har lärt mig av mina misstag och jag tänker stå för det.

I nya bloggen hoppas jag på att blogga oftare, göra recensioner av diverse spel, böcker och andra prylar. Jag hoppas jag kan skriva lite mer om mitt vardagsliv, fast på ett mer intressant sätt, och när jag ska skriva om Grand Danois, så tänker jag göra det på Antons blogg. Det lär säkert bli lite om GD i alla fall, men jag ska göra mitt bästa till att inte vara tjatig och upprepande.

Det finns mycket jag vill göra när det gäller mitt liv, min fritid och när det gäller val av hobby. Egentligen har jag ingen hobby, om man bortser från att blogga, men tydligen är inte det en riktig hobby. Människor har ofta sagt till mig att jag inte har en ordentlig passion för något, men det stämmer inte. Jag har passion för många saker, men inte tålamod att lära mig det – om jag inte får göra det på ett sätt jag älskar, vilket oftast innebär att se det visuellt eller att prata eller skriva om det.

Jag hoppas att ni bloggläsare har tålamod med mig och mitt strul. Nu ska det bara bli bättre!

Å just det! Nu kan alla kommentera – oavsett vilken plattform, både här och på min nya blogg!

Välkommen till I huvudet på en Grand Danois galning!