Härligt med sommar – om det inte vore för värmen?

Foto på min nya rosa mugg som jag dricker läsk ur – med sugrör
på balkongen.

Det har varit ca 27 grader om dagarna nu, sen sommarvärmen återkom. Härligt, men ändå jobbigt. Det härliga är att värmen är här, men när det är sådär äckligt varmt och man inte gillar att varken sola eller bada, ja då kan sån här värme bara vara jobbig.

Själv så gillar jag den här värmen, även om jag ibland håller på att dö av värmeslag, men det är skönt att slippa frysa och klä sig varmt.

Bilden till vänster är min nya mugg som jag har införskaffat sen några veckor tillbaka. Det är en hård plastmugg som är alldeles magenta, alltså knallrosa, vilket är min favoritfärg. Den har också sugrör, men tyvärr är det alldeles för hårt, så jag dricker ur vanliga sugrör istället. Jag har börjat göra det i över en månad, för att kunna fortsätta att dricka läsk, utan att skada tänderna så mycket. Jag tycker det funkar väldigt bra, och nu känns det rätt konstigt att dricka saker om det inte är genom sugrör.

Jag hittade den på Clas Ohlsson för mindre än 50 kr. Kommer inte ihåg det exakta priset, men bra är den i alla fall. Väldigt fånigt att blogga om en mugg, men i brist på annat och med faktum att jag äntligen delade en bild igen på instagram, som jag inte gjort sen i april, så tyckte jag att det var värt o skriva nått i alla fall.

I övrigt så fortsätter jag leka med WordPress och längtar efter den dagen då jag kan återgå dit och blogga bättre. Binero har för närvarande rabatt om man uppgraderar till webb hotell o betalar för ett helt år, så när jag vet att jag inte behöver spara mina pengar som jag sparat undan, så ska jag lägga en femhundring för ett års webb hotell, och sen bli 100% WP bloggare igen. Det känns bra, och jag hoppas att det kommer vara ett bra val, även för den här bloggen.

Jag har ju hoppat fram och tillbaka sen jag började blogga 2009, och det är både bra och dåligt. Jag vet att WP har påverkat mitt humör negativt samt att det tagit alldeles för mycket av min tid, men nu är jag klar med mina studier och när jag kommer hem om dagarna, så är jag ledig. Det innebär att jag har möjlighet att sitta med min blogg på fritiden, utan att något annat som är viktigare behöver gå före.

Det enda som är lite obesvarat är hur jag skall gå tillväga när jag väl är på plats igen. Det känns som om att jag på nått vis vill börja om på nytt – i alla fall med den här bloggen. Jag vill blogga privat – självklart, men jag vill göra det bättre. Tidigare så har jag bara hafsat mig fram och hoppats på det bästa, men även skrikit efter uppmärksamhet och besökare samt kommentarer. Det blir ju så när man bloggar om inget särskilt och bara har nära vänner som läsare.

Att blogga på Blogger har varit simpelt. Nästan för simpelt, och det är lite tråkigt. Särskilt nu när det kanske börjar hända saker i mitt liv. Bloggen om Anton startade jag av en bra anledning – den ska handla om Grand Danois. Sakta men säkert ska jag bygga upp den bloggen till ett mästerverk! Det får så lov att ta sin lilla tid, men det är det värt.

Nå, tycker du att jag obsessat färdigt nu om det här?

Publicerat av

Anna-Maria

Galen i Grand Danois, Malmöbo med sambon Henrik och katten Maja. Jag vill bli programmerare. Crazy about Great Danes, lives in Malmö with my domestic partner Henrik and my cat Maja. I wanna be a programmer.